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INTERNATIONAL JOURNAL OF INOVATION IN MANAGEMENT AND INDUSTRY

The International Journal of Inovation in Management and Industry, published by Fatec Deputado Waldyr Alceu Trigo, Sertãozinho – SP – Brazil, was developed in 2024 and launched in 2025. It receives articles through a continuous-submission system (no submission lockout). Once submitted, each manuscript undergoes a preliminary check for compliance with the journal’s guidelines, is forwarded to reviewers, and then returned to the authors for any required corrections. If the article is approved, the corrected version—now including the authors’ names—must be uploaded to the system. From there it moves to copy-editing and, subsequently, publication.

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Current Issue

Vol. 1 No. 01 (2025): International Journal of Inovation in Management and Industry - ISSN 3085-9476
ISSN 3085-9476
Published: 2025-06-23

Administração

  • DIGITALIZANDO A EXPERIÊNCIA DO CONSUMIDOR: estudo de caso da empresa multinacional sueco-israelense Alfa

    Daniela Pieve Diniz , Gustavo Barbieri Lima
    e010101
    DOI: https://doi.org/10.33635/injimi.v1i01.319
  • VENDEDOR OCULTO ATRAVÉS DE EMBALAGEM DE PRODUTO DE UMA EMPRESA GARDEN: o caso ALPHA

    Betina Rodrigues Santos Colomaco, Gustavo Barbieri Lima
    e010102
    DOI: https://doi.org/10.33635/injimi.v1i01.320
  • MONITORAMENTO DE MÍDIAS SOCIAIS: como o LinkedIn da NovaPR engaja colaboradores e público externo?

    Fernanda de Almeida Martins da Silva , Gustavo Barbieri Lima
    e010103
    DOI: https://doi.org/10.33635/injimi.v1i01.321
  • TREINAMENTO COMERCIAL PARA MELHORIA DE RESULTADOS EM UMA EMPRESA DE SOLUÇÕES ENERGÉTICAS

    Ronaldo Yano Toraiwa , Gustavo Barbieri Lima
    e010104
    DOI: https://doi.org/10.33635/injimi.v1i01.322
  • ESTRATÉGIAS DE VENDAS ORIENTADAS AOS CANAIS DIGITAIS NOS PEQUENOS E MÉDIOS VAREJISTAS DO SEGMENTO ALIMENTAR

    Fabio Henrique de Oliveira Pimentel , Gustavo Barbieri Lima
    e010107
    DOI: https://doi.org/10.33635/injimi.v1i01.323
  • AVALIAÇÃO DE PROGRAMAS DE TREINAMENTO EM TECNOLOGIAS BIOLÓGICAS EM UMA EMPRESA DO AGRONEGÓCIO

    Andrey Mocelin de Godoy , Gustavo Barbieri Lima
    e010108
    DOI: https://doi.org/10.33635/injimi.v1i01.324
  • LIDERANÇA 4.0: estudo de caso aplicado em líderes do comércio varejista em Sertãozinho

    Julia Lopes Goncalves, Keila Aparecida de Brito Vieira, Fernando Henrique Dias
    e010106
    DOI: https://doi.org/10.33635/injimi.v1i01.331

Engenharia e Tecnologia de Produção

  • PROPOSIÇÃO DA PRODUÇÃO MAIS LIMPA COMO INSTRUMENTO DE SUSTENTABILIDADE

    Girlene Oliveira da Silva, Kelly Eduarda de Abreu Novais, Fernando Frachone Neves
    e010105
    DOI: https://doi.org/10.33635/injimi.v1i01.328
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As submissões dos artigos seguirão em fluxo contínuo no mês de julho. No entanto, tramitarão a partir de agosto.